Timmerfrans on tour
RUBRIEK: Rot

Zijn u en uw bevolking gegriefd door uitspraken van Geert Wilders? Voelt zijn koranbehandeling als een dolkstoot in uw hart? Bent u teleurgesteld over de groeiende intolerantie tegen de islam in Nederland?

Boek dan Frans Timmermans!

Timmermans kan sorry zeggen in 18 verschillende talen en ook in die van u! Timmermans komt langs op een plein bij u in de buurt en biedt openlijk excuses aan voor de schade die Geert Wilders heeft aangericht.

Laat de rust in uw land wederkeren en boek Frans Timmermans!

Tijdelijke actie: Een Frans Timmermans arrangement vol vertier voor jong en oud. Frans heeft contacten met de mooiste vrouwen uit Nederland die heerlijke massages geven of uw ballen kunnen likken. Ook beschikt hij over een fraaie collectie homoseksuelen die geofferd kunnen worden aan een god naar keuze.

Bel snel, want op = op!

Exclusieve aanbieding voor de snelle beslissers: het koningskoppelarrangement! Ontmoet Koning Willem Alexander en Koningin Maxima en ga met hen op de foto. Velen gingen u voor!

De ‘Grote Frans Timmermans zegt sorry voor Geert Wilders tour 2014’ is al in volle gang, maar er zijn nog enkele data vrij.

Heeft u al een publieke executie gepland? Geen probleem! Frans Timmermans woont ‘m graag bij en verzorgt aansluitend zijn sorry-optreden.

Boek nu Frans Timmermans!

UPDATE: Hallo Geenstijl

RUBRIEK: Rot