Een ontmoeting met Powervrouwen

Wie: Powervrouwen

Wat: Powerdag van Vrouw & Passie

Waar: SeatsMeet Maarssen

Enigszins bevreesd stapt uw Bubbelsverslaggever Seats2Meet binnen. Bevreesd? Zeker! Want de 700 powervrouwen, die allemaal ‘midden in hun eigen kracht staan’, én die mindful en opgepept van de yoga zijn, staan klaar om de mannelijke bezoeker aan stukken te scheuren.

Want zo zijn powervrouwen.

Toch?

Dat valt dus wel mee…

Organisator Josje Feller staat klaar met een vriendelijke glimlach. Haar gasten volgen workshops als the Power of Joy, the Power of Dreaming, the Power of Smart & Sexy,  the Power of Mindfulness en the Power of You.

De dames die hier vandaag zijn, zijn geen overgefeminiseerde haaibaaien die een hekel aan mannen hebben, stelt Feller gerust. ,,Ze zijn op deze Powerdag afgekomen om van elkaar te leren hoe je werk, gezin, vrienden, gezondheid en ambitie met elkaar kan combineren.’’

Zelf blijkt ze er prima in te slagen om haar website vrouwenpassie, haar vriend Jonathan (met zijn eigen reclamebureau), kind, de organisatie van deze dag, de oprichting van een nieuws tijdschrift én haar jeugdige leeftijd (22!) te combineren.

Ze oogst bewondering van zo’n beetje alle bezoek(st)ers.

Net als Astrid Kessler trouwens. Zij is vandaag door de bezoekers van vrouwenpassie.nl uitgeroepen tot Powervrouw 2010. Ze is de vrouw achter Thermen Wellbeing, een sauna-/ ontspancentrum voor vrouwen met een ziekte als bijvoorbeeld kanker. ,,Daar kunnen de vrouwen zonder gene genieten, alles vergeten.’’

Uw Bubbelsverslaggever kan het allemaal navertellen. Gelukkig is er nog plaats voor mannen in een wereld vol powervrouwen.

RUBRIEK: Bubbels, AD/UN